В Україні знайшли мотоцикл Восход-3М в заводській упаковці (Відео)

Український блогер «Roma Urraco» показав ще одну гаражну знахідку. На цей раз його увагу привернув не автомобіль радянського періоду, а мотоцикл Восход-3М-01 1993 року випуску. По закінченню майже 30 років з того моменту, як байк зійшов з конвеєра, його так і не дістали із заводської упаковки.

Яскраво-зелений мотоцикл був придбаний нинішнім власників восени 1994 року і поміщений в гараж. Історія власника, а також чому він не використовував цей транспортний засіб, не розкрита. Однак не це цікаво, а те, що представлений зразок має в назві приставку «01». Тобто це остання версія мотоцикла, яка прийшла на зміну Восход-3М. Вона випускалася з 1991-го і мала ряд особливостей.

Зокрема, він оснащується двигуном робочим об’ємом 175 кубічних сантиметрів і потужністю 14 к.с. Витрата палива становить 4,2 л на 100 км. Також від попередньої версії даний мотоцикл відрізняється наявністю однієї вихлопної труби, а не двох (вона знаходиться з правого боку), і спеціальною перемичкою на кермі.

Що стосується конкретно цього екземпляра, то він повністю покритий заводським мастилом, а на його одометрі вказана цифра в 2,7 км. Так як на дороги він не виїжджав, то це результат калібрування приладу. Стан мотоцикла відмінний, немає ні натяку на корозії. Єдиний мінус – відсутність плафона на задньому ліхтарі. При цьому вся технічна документація збережена. Чи буде цей Восход-3М-01 виставлений на продаж блогер не уточнив.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть