Bentley випустила ялинкові іграшки з автомобільних матеріалів (Фото)

Компанія Bentley приготувала шанувальникам сюрприз до Різдва. Для тих, кому «складно догодити», майстри із Крю виготовили іграшки, якими можна прикрасити ялинку. Вони використовували матеріали, що застосовуються в автомобілях марки, а натхнення черпали у традиційних різдвяних мотивах. Колекція отримала назву Sustainabaubles з натяком на екологічність: вона складена зі слів sustainable («стійкий») та baubles («іграшки»).

Загалом у колекції 12 іграшок, покликаних продемонструвати різноманітність натуральних матеріалів, які є в арсеналі Bentley. Серед них – прикраса, натхнена строчінням у Flying Spur Odyssean Edition, фігурка оленя з обробленого лазером шпону, панчохи з натуральної шкіри та сніжинка з гайок. Більшість виробів увінчує логотип Bentley.

Як рекламу британці зняли міні-фільм, в якому співробітники фабрики в Крю взяли на себе роль різдвяних ельфів. За сюжетом вони врятували свято, таємно виготовивши ялинкові іграшки з обрізків тканини та деталей, що не знадобилися на виробництві.

Як і у фільмі, всі іграшки виготовлені вручну. Вони будуть випущені лімітованим тиражем та виставлені на аукціон перед Різдвом. Вартість виробів не розкривається.

Весною Bentley представила колекцію меблів Home сезону 2021 року. У ній компанія вперше застосувала оббивку з патентованого текстилю, отриманого шляхом переробки мармурового порошку, та техніку лакування Degradé, що забезпечує плавний перехід від природного відтінку дерева до вибраного кольору.