Позашляхову вантажівку перетворили на квартиру на колесах (Фото)

Компанія SOD представила будинок на колесах, здатний проїхати найважчим бездоріжжям. Називається він Rise 4×4, і побудований на шасі вантажівки Mercedes-Benz Unimog з подвійною кабіною та двома дизельними двигунами на вибір: 4-циліндровий агрегат видає 231 кінську силу, а 6-циліндровий розвиває відчутно більше – 400. Ціни стартують з позначки 900 000 євро.

Усередині – щось на кшталт квартири-студії з повнорозмірними меблями та кухонним обладнанням: холодильником з морозильною камерою, електричною плитою з чотирма конфорками, раковиною, стільницею, гарнітуром та іншим. Також є шафи, простора вітальня, яку можна трансформувати в спальню, та стильна ванна кімната з душем та туалетом. Не забули навіть про дизайнерську люстру. Клімат регулюється системами кондиціювання та опалення.

Як пише розробник, кузов кемпера є ексклюзивним продуктом, виготовленим з нуля та не маючий  аналогів на ринку. Він був спроектований та побудований у співпраці зі спеціалістами з бездоріжжя. Родзинка: конструкція може бути повністю відокремлена від шасі та працювати автономно.

Для подорожей далеко від цивілізації передбачені додаткова діодна світлотехніка, позашляхові колеса та лебідка. Кронштейн у задній частині призначений для перевезення спорядження та туристичного обладнання, причому він може, судячи з фото, утримати навіть квадроцикл.

Джерело Ру.Мотор1

Не пропустіть