Автомобілі марки BMW зможуть змінювати колір кузова після натискання кнопки

Баварський концерн BMW готує до січневої виставки під назвою Consumer Electronics Show (CES) у Лас-Вегасі цілу низку цікавих новинок. Серед них є заряджена версія електричного кросовера iX з індексом M60, ультрасучасний автомобільний кінотеатр, а також унікальні кузовні панелі, які будуть здатні змінювати колір при натисканні кнопки.

Найочікуванішою, звичайно, є технологія зміни кольору кузова машини. У чому її «фішка» поки немає даних. Але якщо вірити інсайдерам з-за кордону, мова тут йде про спеціальні кузовні панелі авто, які матимуть можливість змінювати своє забарвлення за бажанням водія. Таким чином, компанія BMW виключить муки вибору відтінку кузова у своїх клієнтів, але при цьому значно ускладнить завдання пошуку автомобілів у разі їх викрадення.

Про другу новинку – «ультрасучасний автомобільний кінотеатр» – поки що зовсім мало інформації. Як, втім, і про «заряджений» електрокросовер BMW iX M60, який, за попередніми даними, отримає 600-сильний силовий агрегат (+77 к.с.) і зможе розганятися до швидкості 100 км/год за 4 секунди.

Джерело Тарантас

Не пропустіть