Режисер «Трансформерів» продає колекцію авто зі своїх фільмів (Фото)

Автосалон Curated виставив на продаж комплект із чотирьох автомобілів, якими володів американський режисер Майкл Бей. Усі вказані автомобілі брали участь у зйомках фільмів франшизи «Трансформери». Усі чотири машини Майкла Бея продадуть одним лотом на аукціоні.

Однією з найяскравіших моделей набору став Chevrolet Camaro SS 2010, який брав участь у зйомках стрічки «Трансформери 3: Темний бік Місяця». Спеціально для фільму концерн General Motors побудував Bumblebee, який відрізнявся від серійного купе спеціальним оформленням кузова. Автомобіль був показаний на Міжнародному автосалоні в Нью-Йорку в 2010 році та є однією з найзнаменитіших машин в історії “Трансформерів”.

У стрічці «Трансформери 3: Темний бік Місяця» також можна побачити Mercedes-Benz SLS AMG 2010, і він також входить до комплекту, виставленого на продаж. Під час зйомок спорткаром керувала акторка та модель Роузі Хантінгтон-Уайтлі, а головною особливістю Mercedes-Benz SLS AMG став ексклюзивний інтер’єр.

У фільмі “Трансформери: Останній лицар” брав участь Barricade, який є поліцейською модифікацією Ford Mustang GT 2016 року у кольорі Deep Impact Blue. Автомобіль може похвалитися унікальним комплектом аеродинамічних покращень, силовим бампером та додатковою оптикою.

Під час перегляду фільму «Трансформери: Час Вимирання» багато хто напевно звернув увагу на ексклюзивний Lamborghini Aventador. Цікаво, що цей спорткар 2014 був побудований спеціально для Майкла Бея. Кузов машини пофарбований у відтінок Grigio Titans.

За колекцію автомобілів на аукціоні попросять щонайменше 2 млн доларів. Крім машин, новий власник отримає кадри за участю спорткарів і всю необхідну документацію.

Джерело Тарантас

Не пропустіть