Виробництво нового Jeep Wagoneer почалося з дивного дефекту

На старті виробництва нового Jeep Wagoneer завод Warren Truck у Уоррені, штат Мічиган, зіткнувся з дивною проблемою: позашляховики сходили з конвеєра із кривими написами Wagoneer на кормі. Знімок одного з таких Wagoneer опублікували у Twitter-акаунті boring.cars. На ньому видно, що літери розташовані не просто під неправильним кутом, а й нерівно по відношенню один до одного, ніби їх кріпили за вигнутим трафаретом.

Знімок було зроблено під час передпродажної перевірки якості. Тобто, дефект помітили та оперативно виправили, до клієнтів Wagoneer дісталися вже з рівним написом на ляді.

Яким чином було допущено таку помилку, невідомо. Працівники автозаводу зазвичай використовують спеціальні пристрої-трафарети з вивіреними пропорціями, які притуляються до найближчого стику та гарантують рівне нанесення. Ймовірно, на старті складання моделі без них чомусь вирішили обійтися.

Це вже не перший випадок, коли емблема на Wagoneer спантеличила користувачів Мережі. Раніше Jeep довелося пояснювати, чому американський прапор на дверях позашляховика розміщений дзеркально (зірки знаходяться праворуч, а не ліворуч). За словами представників бренду, це зроблено спеціально: так прапор виглядає, коли його колише вітер під час руху вперед. Саме такий вид прапора використовують і збройні сили США.

Джерело Мотор

Не пропустіть