Відео з жінкою, яка не вміє паркуватись, стало хітом в мережі (Відео)

Герой парковки – саме так називають водіїв, які своєю манерою паркування викликають у оточуючих людей здивування та обурення. Ось і в одному з міст України відзначився один з таких «героїв», а якщо бути точнішим, то «героїня-мати».

Судячи з відео, горе-водійка на Volkswagen Golf 5 не змогла виїхати з парковки у дворі і декілька разів вдарила чуже авто, після чого залишила місце ДТП. Про це у TikTok повідомив тернопільський блогер Solder_service_ternopil, передає MMR.

@solder_service_ternopil Ось так почався ранок, постраждалий білий Volkswagen Golf 4 Variant авто брата. Камери допомогли, хоч і були свідки (сусіди). Їздунка сірого гольфа не почула як потовкла чуже авто і поїхала, її чоловік казав, що то все за 100$ робиться, дира в бампері, зазори на дверях втікли, 4 вмятини… Чекаємо суд #дтп #тернопіль #ваділа #авто #аварія #volkswagen ♬ оригінальний звук – Service Man

«Ось так почався ранок, постраждалий білий Volkswagen Golf 4 Variant авто брата. Камери допомогли, хоч і були свідки (сусіди). Їздунка сірого гольфа не почула як потовкла чуже авто і поїхала, її чоловік казав, що то все за 100$ робиться – дира в бампері, зазори на дверях втікли, 4 вмятини… Чекаємо суд», – йдеться у повідомленні.

Також відео можна переглянути на YouTube:

Як стало відомо, потерпіла сторона уже подала до суду і звернулася до страхової компанії порушниці щодо компенсації збитків.

Відеоролик у TikTok з курйозними маневрами за кілька днів зібрав понад 1,7 млн переглядів і майже 47 тисяч лайків. Більшість користувачів обурені такою зухвалістю водійки і вважають, що її мають позбавити права керування ТЗ.


Не пропустіть