Повстання машин: десятки безпілотних Chevrolet Bolt перекрили рух у США

Днями в Остіні, штат Техас, США відбувся інцидент за участю десятків безпілотних автомобілів Chevrolet Bolt. Машини влаштували затор на одній з вулиць міста.

Користувачі X (раніше Twitter) опублікували масу відеороликів та світлин. Деякі автомобілі виїхали на зустрічну смугу, заблокувавши дорогу для інших безпілотних Chevrolet Bolt та інших учасників руху.

Причина затору залишається невідомою. Очевидці бачили, як співробітники компанії Cruise, якій належать авто, які прибули на місце, намагалися керувати машинами дистанційно, щоби виправити ситуацію. Представник компанії заявив, що проблема могла бути пов’язана із пішохідним рухом.

Нагадаємо, Chevrolet Bolt — електричний автомобіль компанії Chevrolet, який був представлений публіці в січні 2016 року і виготовляється в Сполучених Штатах з початку листопада 2016 року. Наступного року Chevrolet заявила, що першою застосувала методи масового виробництва до автономних машин. Пробниками виступили 130 безпілотних прототипів на базі електрокара Bolt EV.


Не пропустіть