Новий електрокросовер від Hyundai вже засвітився в Україні (Фото)

У Києві був помічений електромобіль Genesis GV60, який є одним із перших кросоверів преміального бренду Hyundai у Україні. Знімки автомобіля були опубліковані на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Електрокросовер Genesis GV60 є преміальною версією Hyundai Ioniq 5, але відрізняється компактнішим розміром (4,5 м) та унікальним дизайном. Його вартість становить близько 50 000 доларів. Зовні автомобіль відрізняється елегантними лініями та більш покатим дахом, а також має оригінальні розділені фари та ліхтарі.

Салон Genesis GV60 оснащений двома 12-дюймовими дисплеями і відрізняється високою центральною консоллю, яка розділяє передні сидіння. Також за додаткову плату можна отримати камери заднього виду замість традиційних дзеркал.

Електромобіль Genesis GV60 доступний у версії з заднім приводом і двигуном потужністю 228 к. с., а також у повнопривідних модифікаціях з двигунами 318 і 435 к. с. Найпотужніша версія може розганятися до 100 км/год за 4 секунди і розвивати швидкість до 235 км/год.

Усі модифікації Genesis GV60 оснащені батареєю ємністю 77,4 кВт∙год, що забезпечує запас ходу від 466 до 516 км, залежно від версії.