На парковці знайшли покинутим Rolls-Royce відомого співака (Фото)

Хоча дорогі автомобілі інколи виявляються покинутими десь на парковках, але коли це автомобіль відомого співака, це виглядає фантастично. Блогер CochesTopMadrid нещодавно повідомив про знайдений на критому паркінгу Rolls-Royce Corniche, який належить відомому іспанському співаку Хуліо Іглесіасу.

Автомобіль, судячи з вигляду, стоїть без руху дуже давно. Його кузов вкритий товстим шаром пилу, на якому перехожі залишають автографи. Машина, виготовлена в 1987 році, має виступаючі бампери, що свідчать про її американське походження. Блогер також додав скани документів, які підтверджують, що цей автомобіль належить Іглесіасу.

Незважаючи на повну занедбаність, автомобіль добре зберігся завдяки критому паркінгу. Інтер’єр залишився майже недоторканим, а під шаром пилу зберігся білий кузов із бежевим брезентовим верхом.

Що змусило співака залишити цей автомобіль на тривалий час на паркінгу, залишається тільки здогадуватися.

Також MMR нагадує Rolls-Royce Corniche розкішний автомобіль, що поєднує елегантний дизайн з потужною продуктивністю. Оснащений 6.75-літровим V8 двигуном, він розвиває близько 220 кінських сил і має триступеневу автоматичну трансмісію. Це дозволяє йому прискорюватися від 0 до 100 км/год за приблизно 10 секунд.


Не пропустіть