В Монако помітили розкішний Mercedes G-Class із замаскованими українськими номерами (Фото)

У Монако помітили тюнінгований Mercedes G-Class від Hofele з українськими номерами, які замаскували під британські, щоб не привертати зайвої уваги. Згідно з базою даних OpenData bot, це Mercedes-AMG G63 2020 року.

Про це розповіли на порталі Topgir, де й опублікували відповідні фото.

Mercedes G-Class, відомий своїм високим цінником від 280 000 євро, має розкішний салон з обробкою з шкіри і карбону. Позаду встановлені окремі крісла з електроприводом, що додає автомобілю ще більше комфорту та престижу.

Mercedes-AMG G63 2020 року є взірцем потужності та розкоші серед позашляховиків. Цей автомобіль оснащений 4.0-літровим V8 бітурбованим двигуном, який забезпечує 577 к.с. потужності і максимальний крутний момент 850 Нм. У парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач AMG SPEEDSHIFT TCT і повним приводом 4MATIC, G63 розганяється від 0 до 100 км/год лише за 4,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою до 220 км/год, або до 240 км/год з пакетом AMG Driver’s Package.

Автомобіль має високий кліренс і три блокування диференціалів, що забезпечує чудову прохідність на будь-якій місцевості. Салон G63 вражає високоякісними матеріалами, передовими технологіями та розкішними оздобленнями, включаючи шкіряну оббивку, мультимедійну систему MBUX і численні функції допомоги водієві.