Яценюк посилив охорону й пересувається в супердорогому кортежі (ФОТО)

ЗМІ оцінили кортеж у 9 мільйонів гривень

Колишній прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк максимально посилив свою службу охорони і їздить на помпезному кортежі, чотири машини якого потягнуть на 9 млн грн в цілому.

Маєток політика знаходиться в селищі Нові Петрівці на території, що охороняється. На в’їзді – будка охорони і шлагбаум. На дорозі, яка веде з селища Яценюка в бік знаменитого Межигір’я, чергують дві іномарки з бійцями в повній амуніції: бронежилети, вогнепальна зброя, – пише «Страна».

Як тільки на горизонті з’являється броньований Mercеdes 221, на якому пересувається екс-прем’єр, і його охоронці на модному позашляховику Toyota Sequoia, автоматники на мікроавтобусі Mercеdes Vito перекривають рух у всіх напрямках і утримують машини кілька хвилин, – стверджує видання.

Першою в кортежі йде Toyota Corola, за нею ще три машини. Вони блискавично зникають за горизонтом.
За спостереженнями видання, це найдорожчий і добре укомплектований кортеж, на якому будь-коли пересувався колишній прем’єр-міністр.

Куленепробивний Mercеdes 221 можна купити за 4 млн грн, Toyota Sequoia доставлять до Києва зі США за 3 млн грн, нова Toyota Corola в салоні обійдеться в 500 тис. грн, а за Mercеdes Vito офіційний дилер хоче 1,5 млн грн.