Крута парковка: американка припаркувала свій Мерседес на Феррарі за 300 000 доларів (Відео)

Ряд американських популярних видань розмістили відео незвичайної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в штаті Вірджинія. Жінка, яка перебувала за кермом Мерседес-кабріолета моделі SL 380 якимось чином не помітила припарковане біля магазину Феррарі моделі 458 Speciali і припаркувала своє авто прямо на крило купе. Як можна було не помітити з кабріолета стояла машину яскраво-червоного кольору водій Мерседеса, яка представилася Кеті, не в силах пояснити, пише fastnews.info.

Така неординарна парковка стає ще більш незрозумілою, якщо врахувати, що Кеті вважає себе досвідченим водієм і знають толк в автомобілях. Протягом декількох років вона, колекціонує машини. Про це розповіла сама Кеті.

До слову, наїзд Кеті на «круту тачку» виллється в чималу суму – на покупку новенького невеликого Мерседеса вистачить. Хоча Фераррі сильно не постраждала і, по всій видимості, буде потрібно лише заміна деталей кузова, сама вартість новенького спортивного купе значна – 300 000 доларів.

Однак, швидше за все, і Мерседес і Феррарі були застраховані. А якщо так, то найбільше не пощастило господареві страхової компанії, в якій оформила свою страховку Кеті.