У Дніпрі поліція виписала чиновнику штраф за яму на дорозі (Відео)

Поліція направила припис на усунення вибоїни, за відсутність реакції виписала протокол заступнику комунального департаменту Олексію Самілику

Про це у своєму відео повідомляє активіст Олексій Трет’яков, передає Depo.Дніпро.

Він викликав поліцію на вулицю Барикадну у Дніпрі, де посеред дороги утоворилася яма, що заважає безпечному руху авто. На місці поліцейські повідомили, що неодноразово складали протоколи для усунення недоліків відповідними службами. Припис було направлено повторно департаменту благоустрою. На усунення проблеми відводилося три дні.

Через три дні ситуація не змінилася і поліцейські прийшли до департаменту. З’ясувавши, що припис розписаний на виконання заступнику директора департаменту Олексію Самілику, патрульні склали на нього адмінпротокол за невиконання законних вимог посадових осіб (стаття 188 передбачає різні вили порушен і відповідні штрафи).

Чиновник заявляв, що дорога не на баласі його департаменту і знімав із себе відповідальність. Коли врешті знайшли лист, який надійшов від поліції департаменту, то на ньому не побачили позначок, на кого із балансоутримувачів направлене звернення для усунення недоліків.

Поліцейські наголосили, що чиновник може оскаржити протокол у суді, якщо не згоден з діями поліцейських.


Не пропустіть