Багаті теж плачуть: найдорожчий суперкар розбили в ДТП (Фото)

Найбагатші люди світу тільки-тільки почали одержувати перші товарні екземпляри Bugatti Chiron. Але в Німеччині найдорожчий гіперкар вже потрапив в ДТП, пише autocentre.ua.

Bugatti Chiron коштує від 2,4 мільйона євро. Тираж гіперкара – 500 штук (їх складатимуть кілька років). Першу аварію за участю Chiron було зафіксовано в Німеччині на одній із трас поблизу Вольфсбурга.

Про причини першої ДТП з Bugatti Chiron відомо мало, але офіційне представництво Bugatti підтвердило факт аварії гіперкара. За інформацією німецького імпортера Бугатті, власник найдорожчого серійного автомобіля на планеті припустився помилки за кермом, внаслідок чого Chiron опинився в кюветі. Пошкоджений суперкар зняли вже після того, як його відбуксирували на базу Bugatti.

Судячи з фото, Бугатті Широн зазнав доволі серйозних ушкоджень, усунення яких обійдеться не в один десяток тисяч євро. Адже тільки шини на Bugatti Veyron (попереднику Chiron) коштують 36 тисяч євро за комплект, а диски – майже вдвічі дорожче. Логічно, що деталі та запчастини на новий Широн коштуватимуть не менше.

bugatti-chiron-avariya

bugatti-chiron-crash


Не пропустіть