Нардеп «шокував» автомобілістів «правдою про розмитнення» (Відео)

Нещодавно відомий народний депутат повідомив цікаву новину: традицію 5-денну “пересічку” – міф без законодавчої підстави!

Значна частина жителів прикордонних регіонів Західної України, в т.ч. і Закарпаття, вже давно пересіли за недорогі європейські авто на іноземних номерах.

Однак на власників таких т.з. повісили важкий вантаж: кожні 5 днів Українці змушені перетинати кордон. Але недавно відомий народний депутат повідомив цікаву новину: традиційний 5-денний термін – міф без законодавчої підстави. Про це Володимир Парасюк розповів на зборах у Львівській ОДА. За його словами, це правило не має ніяких законодавчих підстав – дана норма стосується тільки комерційним авто.

“Чому ви не даєте пересуватися людям на своїх авто? Ми ж не на Марсі живемо в прикордонній області, де це питання на дуже високому рівні. За кожен день прострочення доводиться давати хабарі, шукати довідки – це все той рівень корупції, який потрібно викорінювати” , – говорить Парасюк … – Ви не керуєтеся законами України – це чисто ваші внутрішні бажання, закріплене довідками, висячими у вас на митниці. І найголовніше, що є люди, які виграли суди в цій справі і довели, що жодного закону або акту, що регулює це питання, немає”, – звертається народний обранець до учасників зібрання.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть