В Україні придумали новий вид дорожнього транспорту (Фото)

На виставці OldCarLand був показаний одномісний спортивний ролер, зроблений на базі мотоциклетної коляски ВМЗ «Супутник». Схоже, що в Києві придумали новий вид транспорту.

У цьому спортивному автороллері, звичайно, можна впізнати мотоциклетну коляску. Однак, це вже самостійний транспортний засіб з невеликим мотором об’ємом 50 к.с і з колесами від скутера. На жаль, джерела не повідомляють максимальну швидкість цього автороллера.

Кузов коляски був посилений трубчастим каркасом. Рульове управління – рейкове. Кокпіт автороллера отримав нове сидіння і рульове колесо. На наш погляд салон цього транспортного засобу можна було зробити краще. Особисто він нас абсолютно не вразив. Сподіваємося, що його все-таки дороблять. Але слід зазначити унікальне кермо. Вірніше, навіть не кермо, а штурвал. У нього оригінальна форма, зроблена таким чином, щоб пілоту було зручно.

В цілому, наш співвітчизник зробив дуже цікавий автороллер. Нам хотілося б побачити його в русі. З огляду на, що в Україні налічується багато колясок для мотоциклів «ІЖ», така їх переробка може стати дуже актуальною.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть