На український авторинок виходить нова цікава модель (Фото)

Французи привезли в Україну флагманський кросовер Citroen C5 Aircross, який спочатку був представлений в Китаї і мав особливості саме для китайського ринку. Тепер його адаптували для Європи і з 16 березня він з’явиться в салонах дилерів – повідомляє autonews.ua.

Новий SUV побудований на тій же модульній платформі, що і його співвітчизники Peugeot 3008 і 5008. Конфігурація шасі така ж, але в Citroen присутня інноваційна підвіска Progressive Hydraulic Cushions, встановлена ​​за замовчуванням у всіх комплектаціях. Її особливість в гідравлічних амортизаторах, що забезпечують м’якість ходу і перешкоджають «пробиванню» підвіски. Крім того, кросовер має кліренс в 230 мм, але при реальному вимірі тільки 180 мм.

Покупцям запропонують на вибір 30 можливих варіантів комбінацій кольорів кузова і чотири види інтер’єру. Будуть доступні і фірмові накладки Airbump та розкішні 18-дюймові диски нового дизайну.

Салон Citroen C5 Aircross передбачає наявність достатньо вільного простору для 4,5-метрового кросовера і різні види трансформації. Будуть доступні системи кругового огляду, активна допомога водієві і системи безпеки, включаючи систему екстреного гальмування і систему допомоги при русі під гору.

У доступі будуть три комплектації (Live, Feel, Shine) і три двигуни: бензиновий 1.6 PureTech 165 АКП-6, турбодизельний 1.5 BlueHDi 130 к.с. і дволітровий турбований дизельний мотор 2.0 HDi 180 к.с. Дизельні мотори будуть запропоновані з восьмиступінчастою ​​автоматичною трансмісією. Система імітації повного приводу Grip Control встановлена ​​вже з другої комплектації і доступна за 5 240 грн для початкового рівня оснащення.

Ціни на Citroen C5 Aircross починаються від 730 100 грн за комплектацію з бензиновим мотором і шестиступінчастою коробкою. Максимальна версія обійдеться вже в 886 200 грн. Доплачувати доведеться за вибір кольору, за шкіряний салон і пакети персоналізації.


Не пропустіть