Представлений концептуальний електрокросовер із запасом ходу 550 км Suzuki eVX

Компанія Suzuki представила новий концептуальний електричний кросовер Suzuki eVX

У рамках виставки Auto Expo 2023, що проходить у Делі, відбулася світова прем’єра нового концептуального кросовера Suzuki eVX з електричною силовою установкою. Він поєднує у собі фірмовий стиль Suzuki, легендарний повний привід 4×4 та сучасну електроплатформу.

Новий Suzuki eVX є повністю електричним кросовером у кузові довжиною 4300 мм, шириною 1800 мм і висотою 1600 мм. Він живиться від акумулятора ємністю 60 кВт*год та має запас ходу до 550 за циклом MIDC. Інші характеристики концепту, у тому числі потужність силової установки, Suzuki розкривати не стала – відомо лише, що він був створений насамперед для того, щоб перенести спадщину бренду 4×4 у нову електричну еру.

«Я радий представити eVX, наш перший глобальний електромобіль. У Suzuki Group вирішення проблеми глобального потепління є пріоритетним завданням. Ми просуваємо низку заходів щодо зниження викидів парникових газів. Suzuki продовжить постачати цінні продукти нашим клієнтам у всьому світі, оптимізуючи їх з урахуванням способу життя та стилю водіння різних людей», – заявив журналістам президент Suzuki.