Зеленського помітили за кермом Tesla Model X (фото)

Вранішнє звернення президента Зеленського про те, як правильно голосувати за мажоритарників його “улюбленої” партії, було зроблено з-за керма кросовера від компанії Tesla. Це привернуло певну увагу журналістів та глядачів, адже Зеленський фактично вперше з’явився на публіці за кермом.

Про це пише Depo.ua.

Спостерігачі вже припустили, що машину Tesla Model X для запису відеомеседжу Зеленському позичив керівник президентського офісу Андрій Богдан. Адже він є власником цієї моделі саме в чорному кольорі і хвалився такою машиною на публіку.

Зважаючи на те, що у Зеленського немає своєї Tesla Model X, а лише Range Rover, рівно як ніхто не бачив Tesla в офіційному кортежі президента, цілком ймовірно, що довірити машину йому зголосився саме Андрій Богдан.

Про те, що Богдан є поціновувачем крутих електрокарів стало відомо з інтерв’ю соратника президента, яке він пару тижнів тому дав каналу 1+1.

Богдан зокрема показав припарковану у дворі президентського офісу свою Tesla чорного кольору, що має притаманні моделі X ознаки – задні двері, що відкриваються догори. Він поділився думкою, що Тесла – найкращі авто.


Не пропустіть