Стали відомі найпопулярніші позашляховики в світі

Найбільш популярний позашляховик в світі в першому півріччі 2019 року – Toyota RAV4. До такого висновку прийшли фахівці аналітичного агентства “Автостат”, вважаючи кількість проданих кросоверів і порівнявши його з аналогічними показниками машин інших марок.

«У першому півріччі 2019 року в усіх країнах світу було сумарно реалізовано 441,6 тисячі нових кросоверів Toyota RAV4, що на 8,4% більше, ніж рік тому. Ця модель залишається світовим лідером сегменту SUV», – йдеться в повідомленні агентства.

На другому місці рейтингу популярності розташувався автомобіль Honda CR-V. За перше півріччя показник продажів позашляховика збільшився на 15,5% – до 381,5 тисячі примірників. На третю позицію опустився Volkswagen Tiguan, продажі якого впали на 10,7% – до 370,7 тисячі реалізованих автомобілів.

«Четверту сходинку зберіг за собою Hyundai Tucson (255 тисячі штук; -10,3%), а замкнув п’ятірку лідерів KIA Sportage (243,4 тисячі штук; + 1,8%), якому вдалося витіснити звідти Nissan Qashqai», – додали в «Автостат».


Не пропустіть