На продаж виставили вінтажний мікроавтобус Volkswagen (Фото)

На онлайн-аукціоні «Bringatrailer» на продаж виставлено фургон Volkswagen 1973 з заявленим пробігом 56 тис. миль або 90 тис. кілометрів.

Мікроавтобус Volkswagen 1973 року випуску отримав двоколірне забарвлення кузова від попереднього власника: зверху – білий відтінок, а знизу – жовтий. Фургон оснащений пофарбованими в білий колір бамперами, а також подвійними дзеркалами заднього виду. При цьому 14-дюймові сталеві колеса оснащені хромованими ковпаками. Передні колеса забезпечені всесезонними шинами Toyo, на яких вказана дата – 2018 рік, в той час як задні колеса носять зимову гуму Ohtsu 2003 року.

У салоні фургона можна знайти передні ковшоподібні сидіння і задню L-подібну лаву, оббиту сірим вінілом з жовтою окантовкою. Передні сидіння розділені консоллю з підлокітником і підстаканниками. Також у вантажного авто є рульове колесо з двома спицями та одометр, який показує 56 тис. миль пробігу, це приблизно 90 тис. км. При цьому реальний пробіг машини ніхто не знає.

В оснащенні мікроавтобуса перебуває 1,97-літровий мотор, який був встановлений з фургона 1976 року випуску в 2014 році. У парі з двигуном працює 4-швидкісна механічна коробка передач і задній привід. На момент написання матеріалу ціна на даний автомобіль становила 5 тис. 100 доларів, але до кінця аукціону залишався ще один день.


Не пропустіть