Відомий автовиробник допоможе киянам пересісти з маршруток в комфортабельний транспорт

Корпорація «Богдан» спроможна повністю задовольнити потреби Києва у великому і надвеликому громадському транспорті, запропонувавши нові комфортні автобуси та тролейбуси. Сучасне місто потребує масштабної програми, яка пришвидшить заміну малогабаритних засобів перевезення, наголошують у прес-службі корпорації «Богдан».

«Корпорація допомагає оновлювати автопарки міст сучасним великим транспортом, покликаним замінити малогабаритні засоби перевезення пасажирів. Наразі у Києві пасажирів обслуговують тролейбуси «Богдан», однак місто потребує збільшення кількості транспорту такого класу.Для повної відмови від маршруток столиці необхідні, зокрема, 231 автобус високої та надвисокої пасажиромісткості, а також 172 тролейбуси», – йдеться в повідомленні.

У корпорації «Богдан» наголошують, що готові повністю задовольнити потреби столичних автопарків за допомогою якісних автобусів та тролейбусів вітчизняного виробництва. Для цього, переконані у компанії, місто потребує комплексної програми щодо заміни новим транспортом малогабаритних засобів – вона пришвидшить процес модернізації.

Нагадаємо, «Богдан» підтримує прагнення місцевих органів самоврядування замінити старий, зношений рухомий склад муніципальних автопарків новими вітчизняними тролейбусами та автобусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та надійності.