Прикордонники розповіли про ситуацію на кордоні з ЄС

Протягом останньої доби відбулося суттєве зменшення черг транспортних засобів на в’їзд в Україну перед пунктами пропуску в Польщі

Про це повідомляє ДПСУ.

«Станом на зараз, черги повністю відсутні перед пунктами пропуску «Устилуг-Зосін», «Угринів-Долгобичув» та «Смільниця-Кросценко». Менше вісімдесяти автомобілів знаходяться перед пунктами пропуску «Рава-Руська-Гребене» та «Грушів-Будомєж», перед «Шегині-Медика» близько 100», – повідомили у відомстві.

Зазначається, на ПП «Ягодин-Дорогуськ» та «Краківець-Корчова» чекають на оформлення близько 300 автомобілів, але у ДПСУ прогнозують, що по обіді усі, хто має намір перетнути українсько-польський кордон, зможуть це зробити.

«Протягом доби найбільше було оформлено легкових транспортних засобів в пунктах пропуску «Краківець-Корчова» та «Шегині-Медика» майже по 2500 автомобілів, «Рава-Руська – Гребене» та «Грушів – Будомєж» – понад 1500, «Ягодин-Дорогуськ» та «Устилуг-Зосін» – більше 1000, «Угрині-Долгобичув» та «Смільниця – Кросценко» – понад 800 легковиків», – йдеться у повідомленні.


Не пропустіть