В Україні виготовили потужну модель на базі КрАЗа (фото)

Фахівці ТОВ «Завод Кобзаренка» здійснили встановлення автоцистерни, що призначена для перевезення води та технічних рідин, на автомобільне шасі КрАЗ-6511Н2. Модель виконали на замовлення аграрної фірми.

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-службу КрАЗа.

Цистерна об’ємом 12,5 м3 діаметром 1700 мм виготовлена з нержавіючого металу товщиною 6 мм, циліндричної форми з заспокоювачами води всередині. Забірний кран (для закачування та викачування) 3’’. Освітлення 12(24)В. Є драбинка з майданчиком для обслуговування. Цистерна об’ємом 12,5 м3 комплектується відцентровим насосом (продуктивністю 600 л/хв., Ø3’’) із мотопомпою, що забезпечує швидку заправку резервуару та оприскувачів, підготовку робочого розчину, агітацію та омивання. Функція самозаливки на відцентровому насосі забезпечує заправку з водойми з глибини 3 м. Фільтрація рідини, що закачується, забезпечується одним всмоктувальним фільтром Ø3″.

База для автоцистерни — КрАЗ-6511Н2 колісної формула 6×2. Ця модель обладнана 300-сильним турбодизельним двигуном стандарту Євро-5 та 9-швидкісною дводіапазонною трансмісією.

Нагадаємо, автомобіль КрАЗ-6511Н2 вантажопідйомністю 18 тонн призначений для монтажу установок промислового призначення і технологічного обладнання, комунальної спецтехніки.


Не пропустіть