КрАЗ випустить партію автомобільних цистерн (фото)

Кременчуцький автомобільний завод підписав угоду з «Укрнафтою» про поставку партії АЦНГ-10 на автомобільному шасі КрАЗ-63221.

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-службу виробника.

Зазначається, що шасі КрАЗ-63221 підвищеної прохідності й призначене для монтажу установок промислового призначення і технологічного обладнання та експлуатації дорогами всіх категорій і бездоріжжям.

Автоцистерни нафтогазопромислову типу АЦНГ-10 на автомобільному шасі КрАЗ-63221 будуть виготовлені у співпраці з «45 ЕМЗ». Вона призначена для транспортування нафти, нафтопродуктів, нафтосуміші, ПММ, робочих рідин (крім кислот, лугів, та інших агресивних середовищ) та подачі їх до змішувальних або насосних агрегатів при ремонті свердловин на промислових об’єктах нафтогазовидобутку.

Довідка

Цистерна АЦНГ-10: матеріал — корозійностійка нержавіюча сталь товщиною не менше 4мм, овальної форми поперечного перерізу; автомобільне шасі КрАЗ-63221: колісна формула — 6×6; двигун дизельний турбо Євро-5, із рідинною системою охолодження, потужність двигуна — 375 к. с., наявність системи АБС, тахографа, пасків безпеки для водія та пасажирів.