30-річний Mercedes W124 без пробігу: як він виглядає і скільки коштує (Фото)

У мережі виставили на продаж 30-річний Mercedes W124 (300 D Turbo), який ніколи не бачив доріг. Седан примітний станом нового авто, тому ціна у нього – досить немаленька.

Як з’ясував OBOZREVATEL, пробіг цього Mercedes E-Class становить становить неймовірні 378 км. В оголошенні зазначається, що седан був придбаний в кінці 1991 року своїм першим і на даний момент останнім власником з Іспанії, який помістив машину до гаражу і, по суті, ніколи їй не користувався. Можлива причина: у нього був настільки великий гараж, що про “єшку” просто забули.

На автомобіль є всі необхідні документи, включаючи реєстраційні знаки та свідоцтво, також в комплекті йде набір оригінальних інструментів. Кузов цього Mercedes забарвлений у знаменитий “мерседесівський” темно-сірий колір Impala Metallic, а салон оброблений шкірою і деревом. В оснащення ж седана входять такі “плюшки”, як електросклопідйомники та радіо Pioneer.

Під капотом цього Mercedes W124 – перевірений часом 3,0-літровий дизельний двигун потужністю 143 к.с., який працює в парі з автоматичною трансмісією.

А тепер найголовніше – ціна. Купити унікальний Mercedes W124 пропонується за 59 900 євро. Вочевидь, що сума немаленька, проте в даному випадку мова йде про автомобіль, який гідний зайняти місце в музеї.


Не пропустіть