Сyмнe видoвищe: вибух зруйнував склад із класичними Chevrolet Corvette (Фото)

Поруч з реставраційною майстернею Houston Corvette Service, яка, як можна зрозуміти з назви, займається відновленням класичних Chevrolet Corvette, стався серйозний вибух. В результаті інциденту постраждали майже всі автомобілі, власник оцінив збиток приблизно в 300-400 тисяч доларів.

Вибух стався на зварювальній станції, яка знаходилася поруч з майстернею. В результаті під завалами опинилися 17 вінтажних «Корветів», сумарна вартість яких перевищує мільйон доларів.

Власник майстерні сказав, що вся будівля практично повністю зруйнована. Пошкодження отримали всі автомобілі, які знаходилися всередині, весь масштаб події можна оцінити на фото з майстерні.

За словами власника, загальний збиток становить близько 300-400 тисяч доларів, які повинна компенсувати страхова, а крім того, кожен з автомобілів теж застрахований. Зараз чоловік разом зі своїми співробітниками займається звільненням машин і запчастин з-під завалів, при цьому списувати їх ніхто не збирається – як він заявив журналістам abc 13, всі автомобілі піддаються ремонту, тому що Houston Corvette Servive можуть полагодити будь-який «Корвет».

Джерело motor.ru

Не пропустіть