Український виробник представив нову модель авто (фото)

Компанія Polycar представила аварійно-ремонтну машину на базі автомобіля ISUZU NPR-75 L-K.

Про це повідомляє MMR  з посиланням на прес-службу компанії.

Автомобіль оснащений 4-тактним, 4-циліндровим дизельним двигуном потужністю 155 к.с. та  механічною коробкою передач. Загальна вантажопідйомність авто становить 4 655 кг, колісна формула 4х2.

На шасі зазначеного автомобіля встановлений безкаркасний фургон сендвіч-панельного типу, величезним його плюсом є його корозійна стійкість, власники можуть назавжди забути про іржаві плями, що виникають при корозії металу, а також скрізних прогнивань, що виникають з часом. Фургон складається з двох відсіків. Передній відсік – транспортний, призначений для транспортування робочого персоналу до місця проведення аварійних робіт. У цьому відсіку передбачені: місця для сидіння, стіл, вікна, основний вихід, люк, освітлювальна система, сигнальний пристрій для зв’язку з кабіною водія (зумер), а також переговорний двосторонній пристрій.

Другий відсік даного авто аварійної служби – технологічний, являє собою мобільну майстерню, в якій можуть виконуватися різні технологічні операції слюсарного, складально-монтажного характеру та інші види діяльності. Відсік оснащений: робочим верстатом з лещатами і стелажем (3 полки), дверима з висувною драбиною, зварним генератором, розсувним вікном з функцією вентиляційного отвору, освітлювальною системою.

Крім цього в конструкції фургона передбачені дві ніші для розміщення в них пропанового і двох кисневих балонів.


Не пропустіть