Знаменитий Suzuki Jimny перетворили в пікап (Фото)

Офіційний дилер японського бренду представив «малюка» Suzuki Jimny в кузові пікап. Переробка звичайного трьохдверного позашляховика у вантажівку коштує 7 300 доларів.

Suzuki Jimny це по суті найсимпатичніший і найбільш компактний позашляховик, який цілком може називатися підкорювачем бездоріжжя. З огляду на свої скромні розміри, трьохдверний Suzuki Jimny фізично не здатний перевозити багато вантажу. Мабуть саме тому, дилер японського автовиробника в Новій Зеландії вирішив зробити на базі цього малюка досить крутий пікап. Причому така збірка Suzuki Jimny поставляється з гарантією, офіційною гарантією.

Звичайно, що отриманий автомобіль не стає сильним конкурентам іменитим пікапам з одинарною кабіною, але все ж, вантажівка Jimny виглядає унікальною у своєму роді, і так, тепер він може перевозити більшу кількість вантажів, ніж раніше.

Задня частина позашляховика, по суті, була відрізана, колісна база трохи подовжена і поверх була встановлена ​​вантажна платформа.

Дилер пропонує тільки одне виконання вантажівки Jimny, яке засноване на комплектації Jimny JX. Машина може похвалитися світлодіодними фарами і чорними колісними дисками. Мотор працює з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. У салоні є пристойне радіо з Bluetooth, а сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи і клімат-контролю більше немає. Рульове колесо більше не поставляється з шкіряною оббивкою.

Під капотом знаходиться все той же 1,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 100 кінських сил. Міні-вантажівка Jimny коштує трохи більше ніж 23 000 доларів, причому сам процес перетворення позашляховика в пікап коштує 7 300 доларів.


Не пропустіть