Українцям пропонують купувати автомобілі онлайн

Оператори автомобільного ринку України в зв’язку з карантином переводять дилерську мережу в режим онлайн, тобто не приймають відвідувачів в автосалонах, не проводять демонстрацію авто і очні консультації, але дають можливість замовити автомобіль через Інтернет.

«Торгова мережа АІС у зв’язку з введенням карантину продовжує працювати, але з певними обмеженнями по відвідуванню об’єктів. СТО працює без обмежень по прийому і видачі автомобілів, але з рядом карантинних обмежень», – заявив директор з маркетингу Групи компаній АІС Сергій Боровик, інформує прес-служба компанії.

Він пояснив, що охочі придбати автомобіль клієнти можуть отримати консультацію (по телефону, в Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger), відео-консультацію і відеоогляд в онлайн-режимі, зробити замовлення моделі по телефону або email, провести безготівкову оплату через термінали, банківське відділення або систему інтернет-банкінгу, замовити та отримати товар за допомогою адресної доставки.

Про перехід на аналогічний режим роботи повідомили також прес-служби дистриб’юторських компаній корпорації «УкрАвто», зокрема “Фалькон-Авто” (бренд Kia), «Гранд Автомотів» (автомобілі Jeep, Maserati, мотоцикли Ducati) і «Сі Ей Автомотів» ( Chery).


Не пропустіть