Стартували продажі аналога BMW X4 від китайського Geely (Фото)

Китайська автомобільна марка Geely оголосила про старт продажів на місцевому ринку розкішної версії крос-купе FY11 (Xingyue). Як стало відомо «BitAuto», дана модель отримала розкішне виконання Phantom Knight Limited Edition. Перші автомобілі в такій версії вже добралися до дилерів марки в «Піднебесної».

Що до нового виконання цієї моделі то вона відрізняється від стандартної модифікації крос-купе новим особливим блакитним кольором кузова «Arthur Blue», тонованими легкосплавними 19-дюймовими колесами, чорним дахом з панорамним люком і розширеним набором опцій.

Купеподібний кросовер спроектований на архітектурі, створеній спільними зусиллями компанією Geely і Volvo. У Китаї автомобіль позиціонується як конкурент BMW X4.

У розкішному виконанні Phantom Knight Limited Edition модель FY11 отримала оптику на LED матрицях, камери кругового відеоогляду, оригінальний обвіс, адаптивний круїз, контроль «сліпих» зон, система утримання в смузі рух і асистента, що запобігає зіткнення.

В інтер’єрі є просунута мультимедійна система з великим сенсорним дисплеєм, цифрова «приборка» і проекційний дисплей, а стандартний важіль трансмісії замінений на електронний селектор КПП.

Крос-купе є для покупців з 2-літровим турбомотором Volvo на 238 кінських сил, зв’язку з яким становить 7-швидкісна роботизована коробка передач з подвійним зчепленням. Привід може бути як переднім, так і повним.


Не пропустіть