Volkswagen засвітив на тестах дві новинки Arteon R і TiguanК (Фото)

Німецький бренд збирається представити дві «заряджені» новинки.

Лінійка найпотужніших моделей Volkswagen незабаром розшириться за рахунок нових машин. Напередодні фотошпигуни зловили на легендарній трасі Нюрбургринга дві «заряджених» концепції Volkswagen Tiguan R і Arteon R.

Продуктивні кросовер і ліфтбек красувалися майже без камуфляжу, причому ми можемо бачити ще не серійні кузова. Нові Tiguan R і Arteon R обзаведуться лише незначними змінами в стилі по специфікації R-Line.

Реальні зміни будуть помічені в технічній частині, так як більш швидкісні моделі повинні отримати більш потужні гальма, більш спортивну підвіску, а також модернізоване шасі. Природно, головні зміни будуть перебувати під капотом, де мотор повинен виробляти більше 300 кінських сил.

Варто нагадати, що Audi, як кажуть, відмовилася ділити свій п’ятициліндровий мотор з VW для нового Golf R, і, ймовірно, дві нові моделі R будуть приводитися в рух розробленим компанією двигуном, інформації про який поки немає.

Представник Volkswagen Мартін Хубе розповів, що Arteon на основі VR6 дасть можливість власникам «перевершити всі Porsche Panamera». У будь-якому випадку, неясно, чи буде цей новий агрегат насправді чи ні.


Не пропустіть