Українцям розповіли, де можна безкоштовно отримати авто на євро номерах

В Україні є такий майданчик, де продається майно, в тому числі автомобілі на євро номерах, на які накладено арешт. Якщо машину не купили протягом трьох торгових сесій, то її можуть безкоштовно віддати українським військовим, державним органам, дитячим будинкам сімейного типу. Без сумніву, всі ці організації будуть раді мати безкоштовну допомогу від Міністерства юстиції, яке організувало цей потрібний сервіс, в цьому переконаний керівник сервісу Віктор Вишнів.

Про це пише “211.UA”.

Створений майданчик, з продажу арештованого майна, може зробити несподіваний подарунок тим, хто потребує автомобіль. Цей сервіс називається сетах і був зроблений Міністерством юстиції, щоб продавати на аукціоні арештоване майно.

Як сказав Віктор Вишнів, генеральний директор сетах, отримати легально машину на євробляхах цілком можливо. Безкоштовно автомашину через спеціальну комісію можуть віддати в тому випадку, якщо її не змогли продати три рази поспіль.
Віктор Вишнів зазначив, що подібні комісії працюють у всіх регіонах України. У складі є представники від фіскальної і виконавчої служби. Саме вони безпосередньо передають машину іншому хазяїну.

За словами Віктора Вишнева, євробляхи можуть віддати тим, хто за законом має потребу в транспортному засобі. Це можуть бути лікарні, дитячі будинки сімейного типу, різні соціальні фонди, українські військові.

Віктор Вишнів думає, що військові мають потребу в авто найбільше, їм були передані за все існування сетах понад 1000 авто. На другому місці за кількістю вже подарованих авто йдуть дитячі будинки та медичні установи.

Комісія відправляє найчастіше на передову таку техніку. Там її ремонтують, як сказав Віктор Вишнів, за свій рахунок самі військові. Вони не відмовляються від будь-яких машин.


Не пропустіть