Рідкісний екземпляр Lada Bohse Safari без пробігу продають в Бельгії (Фото)

Німецька фірма Bohse, одного разу обпікшись на автомобільчиках Eurostar, проте вирішила не ставити хрест на автопромі.

Їх друга спроба Lada Samara Fun, побудована на замовлення Deutsche Lada, виявилася набагато вдалішою – тому що побудована була з оглядкою на попередні помилки. Машина була напівкабріолетом на базі ВАЗівської «вісімки». У автомобіля був жорсткий верх над переднім рядом сидінь і м’який складний дах ззаду.

На відміну від Eurostar, де кузов мав безліч оригінальних елементів, на моделі Samara Fun вирішили діяти за дешевшою технології – просто відрізали від штатного хетчбека частина даху по лінії бічних вікон, а потім накривали кришку багажника і боковини пластиковими накладками. У ряді країн ці кабріолети продавалися ще під назвами Bohse Safari або Lada Bohse BDS.

Вони відрізнялися від Samara Fun іншими написами на кришці багажника, оригінальною решіткою радіатора, а також більш дешевим пластиковим люком в даху. Один з таких екземплярів недавно був виставлений на продаж в бельгійській комуні Ле-Бон Віллер.

Автомобіль 1991 року і мотором 1.3 з пробігом всього лише 256 кілометрів оцінили в 4 750 євро. Непогана ціна для такої рідкісної капсули часу практично в заводському стані.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть