BlaBlaCar відновлює автомобільні перевезення, але за однієї умови

BlaBlaCar адаптує свій сервіс і вводить нові заходи безпеки під час поїздок.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як і для багатьох інших компаній транспортної індустрії, COVID-19 безпосередньо вплинув на роботу BlaBlaCar. У березні 2020 го року, BlaBlaCar попросив 90 мільйонів своїх користувачів тимчасово припинити подорожувати і використовувати платформу лише для виняткових і термінових поїздок. Крім цього, слідуючи рішенням уряду України від 16 березня 2020 го року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово призупинив всі автобусні поїздки, в тому числі і на платформі Busfor.

Сьогодні на тлі поступового відновлення міжміських поїздок урядом України, BlaBlaCar оголошує про поліпшення і нові функції на платформі, які допоможуть користувачам дотримуватися необхідних заходів безпеки і дбати про своє здоров’я.

Так, щоб підвищити рівень безпеки під час поїздки, BlaBlaCar оголосив своїм користувачам про нову функцію «Лише 1 людина, котра сидітиме позаду»: щоб дотримуватися соціального дистанціювання в автомобілі, водії можуть взяти тільки одного пасажира, який буде сидіти на задньому сидінні.


Не пропустіть