Lamborghini представила ексклюзивну моторну яхту (Фото)

Новітнє судно було побудовано спільними зусиллями входить до складу The Italian Sea Group верфі Tecnomar і студії Centro Stile Lamborghini. Дизайнери італійського автовиробника постаралися передати катеру оригінальні риси гібридного гіперкара Sian. Це простежується в стилі відмінних вогнів, клиноподібної форми, а також в дизайні кормової частини, яка нагадує решітку моторного відсіку автомобіля. Крім того, кокпіт катера на 100% використовує фірмовий стиль Lamborghini.

Сам же катер є 20-метровим судном, побудованим з новітнього композитного матеріалу з використанням вуглеволокна. Цей склад був розроблений військово-морськими інженерами, що спеціалізуються в області гідродинаміки. В якості силового агрегату використовуються два 24-літрові мотори MAN V12-2000. Їх сумарна потужність досягає 4 000 кінських сил. Максимальна швидкість катера складає 111 км/год.

За словами самої суднобудівної верфі – це найшвидший катер в їх лінійці. Умовно-серійне виробництво вже почалося, але тираж буде дуже лімітованим. На жаль, вартість поки не повідомляється.


Не пропустіть