Lamborghini заінтригувала автолюбителів тизером новинки (Фото)

Опублікований пару годин тому тизер підтверджує, що майбутня нова модель Lamborghini пов’язана з гібридним суперкаром Sian. Презентація новинки намічена на 8 липня 2020 року.

У минулі вихідні, прес-служба Lamborghini випустила неоднозначний тизер на новий суперкар. Не було зображення транспортного засобу, немає навіть його силуету, який переховувався б у темряві. Однак були конкретні деталі, в тому числі точний час і дата дебюту нового творіння італійського бренду. Також показана задня частина суперкара минулого року і так, цей елемент дизайну нам знайомий.

Ця конкретна частина екстер’єру належить гібридному суперкару Sian FKP 37, який був представлений на автосалоні у Франкфурті в 2019 році.

Придивіться уважніше, на свіжому тизері є сама напис: Realizzata a Sant’agata Bolognese, що означає Зроблено в Сант-Агата-Болоньєзе – італійському місті, в якому знаходиться штаб-квартира бренду.

Це також підтверджує слух, який з’явився у минулому місяці. Повідомлялося, що також планується випуск і родстера Sian. Швидше за все, саме родстер нам і хочуть показати.


Не пропустіть