В Україні почали ремонтувати одну з найгірших доріг (фото)

В 2020 році в рамках програми Президента України Велике будівництво буде відновлено 105,3 км дороги Н-23 в межах Кіровоградської та Дніпропетровської області.

Про це повідомляє MMR з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

Роботи стартували на трьох ділянках у Кіровоградській області. Всього у Кіровоградській області буде відремонтовано 81,9 км дороги.

У Дніпропетровській області дорога Н-23 буде ремонтуватися від межі Кіровоградської області до міста Кривий Ріг. Поточний середній ремонт буде проводитися на 23,4 км. Наразі вже відбулись тендерні процедури в системі Prozorro, договір на проведення робіт знаходиться у стадії підписання. Одразу після підписання договору компанія ТОВ «Автомагістраль-Південь» розпочинає роботи.

«Дорога Н-23 – одна з найгірших у країні. Довгоочікуваний початок ремонту – важливий не тільки для області, але й для всієї країни, адже це один із маршрутів, який “зшиває країну” мережею якісних доріг» – коментує Олександр Кубраков, голова Укравтодору.

На першому відрізку дороги, км 0+000 – км 25+000, відповідно до результатів тендерних закупівель, ремонт проводить компанія ТОВ «Ростдорстрой». Наразі виконується планування узбіч, влаштування дренажів та холодний ресайклінг.


Не пропустіть