Audi представила концепт електричного купе-кроссовера (Фото)

Німецький автовиробник показав концепт нового електромобіля.

До 2025 року Audi обіцяли випустити 20 нових електромобіля. У 2019 світ побачив кросовер Audi e-Tron, тепер очікується поява седана Audi e-Tron GT, а ще виробник показав концепт нового купеподібного кросовера з електричною силовою установкою Q4 e-Tron Sportback.

Новинка являє собою досить елегантний електричний кросовер зі спортивним зовнішнім виглядом. За даними виробника, кузов Q4 e-Tron має коефіцієнт лобового опору рівним 0,26. Решітка радіатора має вигляд звичайної решітки, а фари запозичені у раніше представленого Audi Q4 e-Tron. У салоні можна побачити 12-дюймовий екран мультимедійної системи і цілком звичний для фанатів марки інтер’єр. Повідомляється, що завдяки плоскій батареї і розтягнутій колісній базі, Audi Q4 e-Tron Sportback стане одним із найбільш просторих автомобілів в своєму класі.

У рух кросовер буде приводитися двома електромоторами – по одному на кожній осі, які будуть живитися від батареї на 82 кВт/год. Сумарна потужність силової установки складе 301 к.с., що дозволить моделі розганятися з місця до 100 км/год за 6,3 секунди і мати максимальну швидкість в 180 км/год. Від одного заряду Q4 e-Tron Sportback зможе проїхати до 450 кілометрів. Завдяки швидкій зарядці акумулятор можна зарядити за 0% до 80% всього за півгодини.


Не пропустіть