Nissan представив новий логотип марки (Фото)

Протягом 20 років автобренд Nissan не ризикував змінити свій фірмовий логотип. Тільки недавно марка представила свою нову модель Nissan Ariya, а разом з кросовером світ побачив і новий логотип від розробників.

Довгий час бренд існував зі своїм колишнім логотипом, для покупців він служив не тільки показником якості, а й викликав повагу до шанувальників марки, грав роль «посвідчення особи», візитною карткою. Як відзначали експерти, логотип Nissan свідчив про задоволення від водіння транспортними засобами марки, підтверджуючи слова YOшісуке Аікава, засновника бренду, про “твердих переконаннях”.

Новий логотип теж буде супроводжуватися легендарним написом з назвою виробника, його розташували в центрі емблеми. У той же час нова розробка покликана передати еволюцію компанії, її традиції, і в той же час інновації і технології. Варто відзначити, що розробляти нову емблему інженери почали ще в 2017 році, зайнялася цим команда дизайнера Цумото Матсуо.

Розробники розглядали два варіанти змін – від незначної модернізації логотипу до його повної переробки. В результаті емблема стала інноваційною для компанії, передавши ключові слова «тонкий, легкий і гнучкий».