Суперкар Ferrari Testarossa залишили під сонцем на 17 років (Відео)

Власник суперкара Ferrari Testarossa з Пуерто-Ріко не експлуатував своє авто протягом 17 років.

Весь цей час автомобіль стояв на вулиці під палючим сонцем. Історія набула розголосу за рахунок зусиль британського Youtube-блогера Ratarossa.

Він вийшов на господаря автомобіля, законного і єдиного, і попросив зняти на відеоролик його стан. На інтер’єрі і кузові сонячні промені позначилися дуже негативно – вони вимагають ретельної реставрації.

Власник виставив машину на продаж і просив за неї всього лише 30 000 доларів. У Великобританії Ferrari Testarossa в хорошому стані можна продати в кілька разів дорожче. Прикинувши витрати на транспортування суперкара, блогер від придбання авто відмовився.

Збірку Ferrari Testarossa в Маранелло здійснювали з 1984 по 1991 рік. Купе має 390-сильний силовий агрегат об’ємом 4,9 літра. У 1986 році був побудований спайдер даної моделі в єдиному екземплярі.

Крім цього зовсім недавно повідомлялося, що на торгах продадуть рідкісний Ferrari 612 Sessante. Слід підкреслити, що 2007 року італійська компанія випустила 60 таких автомобілів на честь свого 60-річчя. Машина, виставлена ​​на продаж, має 540-сильний мотор V12 об’ємом 5,7 літра.


Не пропустіть