Toyota Supra пройшла знаменитий «лосиний тест» (Відео)

Автомобілі японського бренду Toyota останнім часом частенько завалюють так званий «лосиний тест». У Мережу викладений свіжий відеоролик, що дозволяє оцінити, як поводиться при об’їзді раптово виниклої перешкоди спортивне купе Toyota Supra. Забігаючи вперед, модель пройшла випробування.

«Лосиний тест» провело для Toyota Supra іспанське видання km77. Під час випробування, нагадаємо, автомобіль повинен різко виконати перестроювання. Таким чином імітується об’їзд раптово виниклої на шляху перешкоди. Наприклад, справжній лось, який вибіг на дорогу. Чим вища швидкість, на якій вдається впоратися з маневром і не збити конуси, тим краще.

В “лосиний тест” Toyota GR Supra змогла уникнути прикрих казусів. Правда, як виявилося, зірок з неба цей автомобіль явно не хапає: максимальна швидкість проходження випробування становила 77 км/год. Непоганий показник для звичайного автомобіля без претензій на спортивність. Для порівняння, повнорозмірний седан Peugeot 508 проходить випробування на 80 км/год.

В цілому поведінка «Супри» питань у експертів не викликала. Не сподобалася фахівцям хіба що настройка рульового управління із змінним передавальним числом.


Не пропустіть