Opel виводить на український ринок новий фургон Vivaro

Бренд Opel продовжує роботу над повним оновлення своєї комерційної лінійки і активно розширює модельний ряд автомобілів, доступних українським покупцям. Влітку 2020 року в Україні стартує продаж новинки Opel Vivaro — оновленого комерційного фургона.

Про це повідомляє MMR з посиланням на офіційний сайт компанії Оpel в Україні.

Автомобіль Opel Vivaro розташований на сходинку вище вже відомої моделі Opel Combo Cargo: новинка являє собою середньорозмірний комерційний фургон, який однаково добре підходить і для перевезень всередині тісного міста, і для далеких поїздок по заміських трасах. Так, українським покупцям запропоновано відразу два варіанти Opel Vivaro — L1 з довжиною кузова 4,96 м або L2 з довжиною кузова 5,31 м. У будь-якому з варіантів колісна база становить 3,275 м, ширина дорівнює 1,92 м (без урахування дзеркал), висота в межах 1,94 м.

Усі версії Opel Vivaro для України отримують пакет «Погані дороги»: захист двигуна, збільшена потужність акумулятора і стартера, збільшений кліренс 175 мм. Нарешті, всі українські версії моделі Opel Vivaro запропоновані з 2-літровим турбодизелем (150 к. с. і 370 Нм), потужності якого достатньо не тільки для впевненої їзди на автомобілі, а й для буксирування причепа масою до 1900 кг. У той же час, комбінація дизельного двигуна і 6-ст. МКПП здатна забезпечити вражаючу максимальну швидкість 170 км/год і не менш вражаючу економічність — витрата палива в змішаному циклі становить 5,3-5,4 л на 100 км (в залежності від версії автомобіля).

Таким чином, українським клієнтам відтепер запропоновано новий комерційний фургон, який об’єднує хороші вантажні можливості, потужний і економічний дизель, продуману комплектацію. І все це доступно по максимально привабливій ціні:

Opel Vivaro Diesel 2.0 150 Start/Stop AdBlue МКПП-6 Essentia L1 — від 844,9 тис. грн.;

Opel Vivaro Diesel 2.0 150 Start/Stop AdBlue МКПП-6 Essentia L2 — від 876,1 тис. грн;

Opel Vivaro Diesel 2.0 150 Start/Stop AdBlue МКПП-6 Crew Cab L2 — від 1,032 млн. грн.


Не пропустіть