Магія розкоші: салон нового Mercedes S-Class 2021 року повністю розкритий (Фото)

Вас чекає справжня магія в задній частині автомобіля.

Mercedes вже кілька раз анонсував інтер’єр нового S-класу, але все ще не мали повної картини. Сьогодні в Мережі з’явилися фотографії, на яких повністю продемонстрований інтер’єр розкішної новинки до її офіційної прем’єри, призначеної на 2 вересня.

У той час як бренд досі фокусувався на налаштуванні з п’ятьма екранами, складному навколишньому освітленні і подушках безпеки для задніх пасажирів, весь інтер’єр фактично переховувався. Розкішний салон представлений тут в форматі Benz, так як версія Maybach буде мати ще більший простір для ніг завдяки розтягнутій колісній базі.

Mercedes знову активізує свою гру в преміум-сегменті, запропонувавши подушки з підігрівом на задніх підголівниках, а також обігрів області над уже нагрітими підлокітниками на дверних картах.

Говорячи про нещодавно доданих функціях, які не видно неозброєним оком, Mercedes додав більше шумоізоляції, ніж будь-коли, щоб в салоні було красиво і тихо.

У той час як S-Клас має більш привабливу чотиримісну компоновку, нове покоління також буде пропонуватися з більш практичною п’ятиместною конфігурацією. Покупці зможуть вибрати з представленої тут «консолі бізнес-центру» або відкидного центрального підлокітника.

Крім очевидних змін в інформаційно-розважальну систему – тепер це 12,8-дюймовий сенсорний екран – новий S-Клас має на 27 апаратних клавіш менше, ніж W222, завдяки використанню сенсорного управління.

На додаток до нових елегантних елементів управління і сенсорних екранів з’являться і інші способи пограти з настройками. Асистент «Hey Mercedes» буде підтримувати 27 мов, а також буде покращена підтримка жестів рук, що дозволить водієві керувати зсувним люком на даху.

Ще одна хитрість для вечірок – наявність двох проекційних дисплеїв, причому більш просунутий дисплей вперше буде відображати доповнену реальність в HUD серійного автомобіля.

Стандартна колісна база S-класу буде на 71 мм довшим між осями, ніж у його попередника, в результаті чого колісна база складе 3106 мм. Підійдіть до варіанту LWB, і він теж додасть 51 мм, в цілому 3216 мм. Maybach буде ще довшим, і є ймовірність, що за гонорарами і політичними лідерами піде подовжений Pullman.