Назвали найбільш високотехнологічні автомобілі

Агентство JD Power опублікувало результати нового дослідження

Американське аналітичне агентство JD Power склало рейтинг технічних інновацій в нових автомобілях і з’ясувало, наскільки добре вони реалізовані.

Аналітики з американського агентства JD Power в своєму новому дослідженні вирішили з’ясувати, які автомобільні марки в 2020 році можуть похвалитися найбільшою кількістю технічних інновацій і наскільки вони припали до смаку американським споживачам. Для цього був розроблений індекс TXI (Tech Experience Index), який враховує кількість високотехнологічних «фішок» і задоволеність власників їх роботою. В результаті Volvo назвали найбільш високотехнологічними автомобілями: ця марка зайняла перше місце в рейтингу з індексом 617.

На другому місці розташувалася BMW (583), на третьому – Cadillac (577), потім йдуть Mercedes-Benz (567) і Genesis (559). Шосте місце займає Hyundai (556), і це найкращий результат серед бюджетних марок. Найгіршою маркою американці назвали Mini (444). Tesla отримала свої 593 бали поза загальним заліком, оскільки компанія забороняє JD Power опитувати клієнтів в 15 штатах. Найкориснішою інновацією споживачі назвали систему кругового огляду, а найменше їм сподобалося управління мультимедіа за допомогою жестів.


Не пропустіть