Топ-5 опцій, якими можна пожертвувати при виборі уживаного авто

При купівлі вживаного автомобіля водії часто хочуть, щоб салон був добре оснащений, причому сучасними опціями. Проте, від деяких з них можна легко відмовитися, розповіли експерти.

BMW 1-series, Mercedes A-class і Audi A3 вже в базових комплектаціях оснащуються литими дисками. Більшість водіїв на це не звертають увагу, однак ті, хто вибирає машину преміум або бізнес-класу, ставлять зовнішній вигляд авто мало не на перше місце. Проте, експерти вважають, що від цієї опції цілком можна відмовитися, а при бажанні, поміняти диски з часом.

Знімний дах або люк вважаються цікавими опціями, але при експлуатації виявляється, що вони не так вже потрібні. Люк ставили на моделі 80-90 років, так як в список обладнання не входив кондиціонер. Зараз же останній широко доступний, а значить, необхідність в додаткових функціях відпала.

Мало користі і від мультикерма або сучасної мультимедіа з цифровим дисплеєм. Пояснюється це досить просто – багато авто вже в базовій версії дозволяють управляти автомобілем за допомогою смартфона, а значить, додаткових функцій не буде потрібно при експлуатації.

Аналітики віднесли до списку непотрібних опцій також кліматичну систему з розширеним функціоналом і шкіряний салон. Вартість таких доповнень виявиться досить високою, але помітного комфорту вони в результаті не дадуть.


Не пропустіть