Ford запатентував ім’я для нового позашляховика (Фото)

Американська автомобілебудівна компанія Ford запатентувала нове ім’я, під яким може з’явитися чергова модель позашляховика, пікапа або ж легкового авто. Назва торгового знака – Warthog, що перекладається з англійської як «бородавочник».

Заявка на отримання патенту на торговий знак Warthog, подана концерном Ford, недавно з’явилася в базі бюро USPTO. Як випливає з документів, компанія-виробник може використовувати зареєстроване ім’я як для позашляховиків, так і для пікапів або легкових моделей, але джерела запевняють, що під такою назвою вийде новинка, що належить саме до першого з цих сегментів. Швидше за все, «бородавочником» можуть назвати екстремальну варіацію Bronco, а ось Raptor, або «хижак», стане ім’ям виключно для пікапів від Ford.

До речі, ходові випробування екстремальної версії позашляховика Bronco, що не отримала «характерну» радіаторну решітку, вже проходять. Якраз це авто Ford може презентувати під запатентованим ім’ям Warthog, але таку інформацію компанія поки не підтверджувала, а ось те, що не варто очікувати Bronco з V8 Ерік Леффлер, керівний проектом по розробці даної моделі, не так давно розповів. За словами фахівця, клієнти мало цікавляться «кількістю циліндрів» і їх цілком влаштовує нинішній двигун – потужний і економічний.

Фото прототипу екстремальної версії Ford Bronco

Не пропустіть