Новий BMW X8 помітили під час тестів (Фото)

BMW останнім часом не домагається успіху в дизайні своїх новинок. Свіжі шпигунські знімки наступного 7-ї серії, X7, а тепер і X8 викликають більше питань з цього приводу. Експерти вже назва зовнішній вигляд BMW X8 дуже дивним. Новинка повністю схожа на модель Х7, тільки дах іншої форми.

При вивченні останніх фото прототипу X8 можна сказати, що це буде не просто версія X7 з похилим дахом. У X8 немає нічого нового. Лінія плеча сильно відрізняється від того, що ми бачили на X4 або X6, в той час як розширені крила ззаду здаються трохи схожими на VW Atlas Cross Sport. Потім є задні двері, де пара горизонтальних задніх ліхтарів зустрічається з досить традиційним заднім склом, яке, здається, не згинається так сильно, як на інших купе-кросоверах BMW. Воно більше схоже на вікно Active Tourer 2-й серії.

Розмови навколо авто ходили навколо гібридного варіанту X8 M45e. Установка може видавати 388 к.с. і 600 Нм крутного моменту в X5 xDrive45e. Якщо це станеться, чекайте більшої потужності від X8 M45e. Останній міг видати 750 к.с. за допомогою системи повного приводу з заднім зміщенням, подібної до тієї, що використовується в M5 і новому M3 Competition.

BMW представить X8 в наступному році, а початок продажів відноситься до 2022 року.


Не пропустіть