Infiniti представила прототип нового кросовера QX60 (Фото)

Infiniti розсекретила концептуальний кросовер QX60 Monograph, який є передвісником нового покоління моделі QX60, – його обіцяють представити в наступному році.

Як це зазвичай буває з концептами, ніякої конкретики про автомобілі в компанії не розповіли, лише загальні фрази про глобальне переосмислення підходу, кардинальної трансформації іміджу, про те, що у моделі з’явилася мускулистість пропорцій, а уявна на перший погляд простота є насправді відсиланням до якоїсь найдавнішої японської філософії.

Якщо порівнювати QX60 Monograph з поточною серійною версією кросовера, то різниця, звичайно, разюча: візуально піднятий центр ваги створює враження високої посадки.

Натхнення для фар і ліхтарів дизайнери компанії черпали в електричному радіаторі, а для решітки – в орігамі, а візерунок на скляному даху створювався під враженням від складок на кімоно.

У Infiniti пообіцяли зберегти основні переваги QX60 в новому поколінні: простір і комфорт трьохрядний салону, але фотографій внутрішнього простору концепту не надали.

Ключовим ринком для Inifiniti QX60 є США, де при загальному обсязі 118 000 автомобілів на QX60 припадає майже третина продажів.


Не пропустіть